Eenvandaag drie keer scheepsrecht?

14 februari 2012 door Remy Luttik

Het was de bedoeling dat afgelopen maandag, 13 februari, EenVandaag met een reportage zou komen waarin Duikteam Zeester geïnterviewd wordt in verband met het vinden van de Kerwood een aantal jaar geleden. De reportage was al eerder verplaatst vanwege de kans op een Elfstedentocht. Hoewel vorige week vrijdag de reportage werd aangekondigd voor de maandag erop, heeft EenVandaag wegens het overlijden van Whitney Houston afgelopen zaterdag, besloten de reportage te verplaatsen naar woensdag 15 of donderdag 16 februari.

De kans bestaat natuurlijk altijd dat EenVandaag weer moet besluiten om de reportage te verplaatsen. Bijvoorbeeld als blijkt dat er op de Zuidpool pinguïns een Elf-ijsschotsentocht gaan organiseren. Uiteraard is dit gewoon pure marketingtechniek om zo een groep enthousiaste wrakduikers voor de buis LED-tv nog iets van de dagelijkse actualiteiten te voorzien in plaats van artefacten poetsen.

WORDT VERVOLGD…

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Een reactie op “Eenvandaag drie keer scheepsrecht?”

  1. Bjorn Sloos schreef:

    Klaas,

    Mooi stukje televisie. Tot binnenkort in Volendam.

    groeten
    Bjorn Sloos

Geef een reactie