Duikteam Zeester lid Lukas Boer

19 december 2010 door Remy Luttik

Duikteam Zeester lid Lukas Boer heeft nu ook zijn eigen pagina op de Duikteam Zeester site. Lukas is ongeveer vanaf het begin mee met de Zeester om te duiken op de Noordzee. Samen met Duikteam Zeester heeft hij al vele avonturen beleefd. Ook de uitstapjes naar de vele Waddeneilanden die we met de Zeester maken, zorgen voor veel plezier aan boord wanneer Lukas aan boord is en weer hele verhalen te vertellen heeft.

Een leuke anekdote over Lukas is het volgende. Lukas stuurde op 24 februari 2010 zijn verhaal voor op de website. Op 29 augustus 2010 stuurde Lukas mij een mailtje dat hij het verhaal iets had aangepast, naar 1400 duiken in plaats van 1200.  Op 13 december 2010 stuurde Lukas mij weer een kleine aanpassing op dat verhaal, hier had hij namelijk het aantal duiken naar 1600 gebracht. Één ding staat vast, Lukas is een zeer ervaren Noordzee wrakduiker en wordt graag gezien aan boord van de Zeester.

Ook vertelt hij in zijn verhaal dat van zijn laatste vondst, een scheepsbel van een trawler de identiteit nog niet bekend is. Het onderzoek naar deze trawler loopt goed, en we hopen hier op de Wrakduikavond 2011 te Zuidbroek meer over te kunnen onthullen.

Tags: , , , , , ,

Een reactie op “Duikteam Zeester lid Lukas Boer”

 1. Wat leuk om een foto van onze Lukas te zien.
  Ik wil alleen even weten of al die duiken wel echte duiken zijn.
  Want ik reken een duik klusje in de haven niet mee.
  Maar ik snap wel dat Lukas indruk wil maken bij de vrouwen, dus dan snap ik het wel hoor.
  Mooi dat de site weer even aandacht krijgt.
  Het is leuk om weer eens wat nieuws te lezen.
  Groetjes Ruud.

Geef een reactie