Programma Wrakduikavond 5 maart 2011

16 januari 2011 door Remy Luttik

Het programma is rond, Klaas Koch heeft weer een mooi programma in elkaar gezet. Het programma ziet er onder voorbehoud als volgt uit:

19:30 uur Aanvang

19:35 uur 20 jaar Zeester door Yvonne Koch

Al 20 jaar gaat Klaas Koch met zijn schip de Zeester wrakduiken op de Noordzee, dit heeft tot vele avonturen geleid. Klaas Koch zijn oudste dochter Yvonne zal deze periode samenvatten en dit in geur en kleur overbrengen.

19:50 uur Wrakduikfilm van Danny Huyge

Deep Tek Visuals is een jonge organisatie die zich bezig houdt met het in beeld brengen van de scheepswrakken wereldwijd. Het initiatief van onderwatercinéast en technisch wrakduiker Danny Huyge heeft geleid tot een fantastisch team van mensen met diverse specialiteiten op het gebied van wrakduiken. Expedities naar o.a. Truk Lagoon, Andrea Doria, HMS Victory hebben geleid tot haarscherpe spectaculaire beelden welke anders voor de mensheid verborgen bleven. Beelden die wereldwijd uitgezonden worden en welke er voor zorgen dat de geschiedenisboeken weer herschreven kunnen worden. Voor de wrakduikavond van Duikteam Zeester komt Danny Huyge van Deep Tek Visuals een wrakduikfilm vertonen met beelden van zijn expedities.

Foto: Danny Huyge Brittanic expeditie voor National Geographic

20:50 uur Pauze

21:30 uur Wrakduikfilm Duikteam Zeester van Theo Beelien

Theo Beelien gaat al 18 jaar met de Zeester van Klaas Koch mee op wrakduikavonturen. Zijn grote passie is zijn camera vandaar ook zijn naam ‘The Nepcineast’. Nieuwe beelden die hij de afgelopen jaren heeft verzameld in HD kwaliteit zijn de inzet voor deze nieuwe film. Waar zal hij deze keer mee komen!

 

Foto Theo Beelien

22:30 uur Afsluiting

Tijd voor een gezellig praatje (sterke verhalen) en een drankje.

Tags: , , , , , , , , , ,

2 reacties op “Programma Wrakduikavond 5 maart 2011”

 1. Bert Kremer schreef:

  Moi collega wrakduikers,

  Zeg komt er nog een algemene uitnodiging via de Stimon,of ……. wordt het een besloten feestje.
  Ik heb nog geen enkel mail hierover gezien, laat even weten hoe we ons kunnen opgeven. Misschien komt Joep ook wel op z’n fiets (als deze niet weer geleend is).

  Groet Bert Kremer (Redbad).

 2. Klaas schreef:

  Moi Bert,

  Natuurlijk zijn jullie van harte welkom.
  Staat inderdaad niet duidelijk op de website.
  Opgave door ‚ā¨10.- overmaken naar bankrek 923601503 t.n.v K.E.Koch, Zuidbroek o.v.v wrakduikavond 2011

  Groet Klaas.

  mob 0621241821

Geef een reactie