Wrakduikavond 16 maart 2013 te Zuidbroek

24 januari 2013 door Administrator

Wrakduikteam Zeester organiseert op 16 maart 2013 weer een Wrakduikavond te Zuidbroek. Er wordt nog hard gewerkt aan een zo interessant mogelijke invulling van de avond.

De avond zal om 19:30 uur beginnen, met geregeld een pauze. De volgende presentaties staan al op de agenda en zodra het complete programma bekend is, wordt dit op de website en Facebook bekend gemaakt:

 

Theo ‘de Nepcineast’ Beelien gaat een wrakduikfilm presenteren van de avonturen van Duikteam Zeester, waar hij dit jaar mee zal komen is ook voor het duikteam een verrassing.

Maarten van Baal, oa van duikcentrum De Tuimelaar, komt een lezing geven over wrak- en grotduiken. Hij komt op bijzondere duikplaatsen en maakt indrukwekkende duiken. Dit alles weet hij in een interessante presentatie te vertellen.

Johan Opdebeeck, medewerker van het Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed afdeling Maritiem, komt een presentatie geven over een onderzoek welke zij vorig jaar hebben uitgevoerd.

Wil je deze avond bijwonen, maak dan de kosten a 10 euro per persoon over op bankrekening 923601503 t.n.v. K.E. Koch te Zuidbroek onder vermelding van Wrakduikavond 2013.

Voor informatie: Klaas Koch 06-23401498, email klaas@duikteamzeester.nl of plaats een berichtje op http://www.facebook.com/duikteamzeester

Locatie: Hotel van der Valk te Zuidbroek. Gelegen aan de A7 Groningen-Bad Nieuweschans (afrit 43). Hotelovernachting mogelijk, voor reservering tel: 0598-453787

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie