Eerbetoon Hugo Geijteman

5 februari 2009 door The Nepcineast

Hierbij de  video die ik (de Nepcineast) heb gemaakt over Hugo Geyteman onze duikvriend die we tijdens de pinkstervakantie 2008 hebben verloren door een hartaanval. Deze video hebben wij ook gepresenteerd op de wrakduikavond van de ZEESTER.

Het is ons eerbetoon aan Hugo…weliswaar ook met een knipoog naar zijn enorme humor maar als je wilt reageren dan graag met respect.

[flv width=”480″ height=”290″ image=”http://www.duikteamzeester.nl/hugo_thumbnail.jpg]http://www.hdvundersea.com/flvideo/1233787794949901228.flv[/flv]

3 reacties op “Eerbetoon Hugo Geijteman”

 1. patrick schreef:

  Ik ben nog maar net begonnen met duiken, net mijn eerste brevet gehaald. Dus maar even kijken wat er allemaal in deze wereld te beleven is. Eerst al de film gezien over jullie trip naar Ierland, heel leuk gedaan en nu deze. Ik ken jullie niet, maar zie dat jullie hobby met veel lol en passie beleeft wordt. Een mooie compilatie van deze man die goed laat zien wat zijn passie is was. Heel mooi gedaan, dat zijn geen duikvrienden, dat zijn echte vrienden als je het mij vraagt.

 2. Hans Buutkamp schreef:

  Mooi gedaan mannen fantastische film over een fantastische kerel.
  Wat laat hij toch een hoop mooie verhalen achter.
  Hans

 3. Maaike Geijteman schreef:

  Heel mooi gedaan… Herkenbare humor!

Geef een reactie